Ranking 5 gewonnen door Owen Roelofs, Jermaine Wattimena Runner-up

Op zaterdag 10 september waren de Rijnvogels in Driel onze gastheer voor de 5de Betuwe Cup Ranking. Met 42 deelnemers en deelnemers uit België en Duitsland kwamen ze dit keer zelfs van buiten de landsgrenzen naar de Betuwe Cup!

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 20 poules. Rond 21:00 begon de K.O. fase.

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Noah Houtzeel die in de finale Mathew Tijssen versloeg. De 3de plek werd opgeëist door trouwe sponsor Cor Tap.

Met 4 dames vanavond, kwamen er 1 in de winnaarsronde terecht en 3 in de verliezersronde. Desiree was degene die in de winnaarsronde belande en zich daarmee wederom de beste dame van de avond mocht kronen!

Dan de winnaarsronde. Er was weer een zeer hoog niveau in de winnaarsronde, uiteindelijk wisten Jermaine Wattimena, Owen Roelofs, Kevin Orban (pink flight) en Mark Tabak de halve finales te behalen. Owen won van Kevin en Jermaine van Mark. Dat betekende een troostfinale die met 5-0 in het voordeel werd beslist van Mark tegen Kevin.

Dan de finale, het was een snelle finale die in het voordeel van Owen werd beslist met 6-2!

De hoogste Finish deze avond was een 147 Finish die door Levy Frauenfelder werd uitgegooid.

Door de overwinning knalt Owen de top 10 in, die nog steeds fier word aangevoerd door Mark Tabak. 8 oktober is de laatste ranking van dit seizoen in Andelst en de laatste mogelijkheid om je te plaatsen voor de finaledag van 22 oktober waar een dikke prijzenpot valt te verdelen! Hopelijk tot dan!