Ranking 4 gewonnen door Mackelly vd Logt, Levy Frauenfelder (weer) Runner-up!

Op zaterdag 18juni was Onder de Toren in Elst onze gastheer voor de 4de Betuwe Cup Ranking. Met 61 deelnemers en deelnemers uit Rotterdam en Almelo kwamen ze vanuit alle kanten weer naar de Betuwe Cup! Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 20 poules. Rond 21:45 begon de K.O. fase.

Met 8 dames vanavond, kwamen er 2 in de winnaarsronde terecht en 6 in de verliezersronde. Kaylee en Desiree waren degene die in de winnaarsronde belanden waarvan Desiree zelfs de kwartfinale haalde! Daarmee is ze weer de beste dame van de avond!

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Djordy Veenhof die in de finale Guido Boskeljon versloeg. De 3de plek werd opgeëist door Rick Hessing.

Dan de finale, het was een finale met ups en downs van beiden kanten. Waar het niveau wisselend was werd de finale met 5-3 beslist in het voordeel van Mackelly! Mackelly gefeliciteerd!

De hoogste Finish deze avond was een 127 Finish die (weer!) door Djordy Veenhof werd uitgegooid. Dit keer wachtte hij tot de finale van de verliezersronde om dit te doen.

Door de overwinning van Mackelly staat hij nu op de 2de plek in de ranking. De ranking wordt nog steeds aangevoerd door Mark Tabak. Maar met nog 2 toernooien te gaan is er nog van alles mogelijk. Wij gaan nu even op zomerbreak, maar 10september zijn wij weer terug met Ranking5! Wij zullen dan spelen bij de Rijnvogels in Driel!