2022 – Ranking 1

Tabak wint Ranking toernooi 1 van de Betuwe Cup 2022!

Zaterdag 2 april startte de nieuwe ranking van de Betuwe Cup 2022. Met een hoop nieuwe gezichten die Onder de Toren wisten te vinden begonnen we rond de klok van 19:30 met 51 deelnemers (47 heren en 4 dames).

Van de dames wisten er 3 de winnaarsronde te bereiken! Op legsaldo was Kelly de beste dame en in een onderling duel met Janneke Bronk, wist Desiree Geel de nummer 2 te worden bij dames van deze avond.

In de verliezersronde een aantal opvallende namen, wat aangaf dat het niveau weer hoog was deze avond. Uiteindelijk wisten Noah en Harrald de finale te halen, die met 4-3 in het voordeel van Harrald werd beslist. Mackelly vd Logt wist de troostfinale te winnen van (sponsor!) Tom Huijink.

Dan de winnaarsronde. Hierin een aantal kanonnen (zie foto toernooischema). Uiteindelijk wisten 3LACO spelers (Mark Tabak, Dylan Kappel en Jeffrey Rijlaarsdam) van de RDB de halve finale te halen aangevuld met uit Elspeet gekomen Gerrit Vermeer.

Gerrit en Mark bereikten de finale. De finale startte voortvarend voor Mark en binnen een mum van tijd stond hij 3-0 voor, Gerrit knokte zich nog terug, echter was het te laat en won Mark de finale met 5-3 met een mooi niveau!

Wij feliciteren masterdarter Mark Tabak met zijn eerste deelname bij de Betuwe Cup gelijk een overwinning! Hoogste Finish van de avond was voor Gerrit Vermeer met 160!

Op 30 april vervolgen wij weer de Betuwe Cup met de 2de ranking. Dan is de Rijnvogels in Driel de speellocatie!