2024 – Ranking 2

Ranking 2 gewonnen door Ricardo Ullrich, Tonny Veenhof runner-up

Op zaterdag 23 maart was het 2de ranking toernooi van de Betuwe Cup jaargang 5.

Met 58 deelnemers was het weer gezelligdruk! 6 dames en 52 heren.

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 15 poules. Rond 22:00 begon de K.O. fase.

Met 6 dames vanavond, kwamen er uiteindelijk 1 in de winnaarsronde. Dit was Janneke Bronk die daarmee ook automatisch de beste dame van de avond werd. De 2de beste dame was Lincy met haar halve finale plek in de B-ronde

De B-ronde was deze avond een prooi voor Kevin vd Born die van John Lieftink won in de finale. Lincy Gloudemans en Walter Pattynama verloren in de halve finales en werden gedeeld 3de.

Dan de winnaarsronde. Het was een avond waren zoals wel eens vaker gezegd weer hoogstaande partijen, waar de 180-ers en snelle legs elkaar flink opvolgden.

De Halve finalisten waren Jeroen van Laar tegen Ricardo Ullrich die Ricardo met 4-1 won. Tonny Veenhof won de andere halve finale met 4-1 van Owen Roelofs.

Zoals gezegd was het een avond met hoogstaande partijen. Zo was ook de finale die tot 4-4 gelijk opging. De laatste leg was een spannende waarin zowel Tonny als Ricardo wedstrijdpijlen hadden. Uiteindelijk was het Ricardo die de beslissende gooide en daarmee de avond won! Ricardo, gefeliciteerd!

De hoogste Finish deze avond werd deze avond weer gegooid door Nick Hijmans, dit keer een 150.

Op 13 april is ons 3de ranking toernooi, dan spelen we bij de Rijnvogels in Driel!