2020 – Ranking 4 – Avond

Zaterdag 18 september 2021 maakten wij na 11 maanden tijd onze 2e herstart met het seizoen 2020 van de Betuwe Cup!

Om 19uur precies trapten wij de avond af met 35 deelnemers, verdeeld in 9 poules. Sander Voz wist een mooie 160 finish te produceren, wat ook de hoogste finish van de avond bleek te zijn.

Uiteindelijk wisten Boy Jansen, Julian Wolters, Theo Jongsma en Mark Willemsen zich te plaatsen voor de halve finales van de verliezersronde. Boy was hierbij met 4-0 veel te sterk voor Julian en Theo was op zijn beurt veel te sterk voor Mark met 4-0. Helaas moest Julian de kleine finale langs zich heen laten gaan, waardoor Mark zonder te spelen de 3de plek in de schoot geworpen kreeg. In een niet echt spannende finale won Boy de verliezersronde van Theo met 5-1. De damesfinale was wel spannend en hierin kroonde Kaylee vd Steen zich, via een 3-2 overwinning op Desiree Geel, tot de beste dame.

In de winnaarsronde stonden er een groot aantal bekende namen, want Ivo van Beek, Mackelly vd Logt, Jacco de Jong en Sander Voz wisten zich te plaatsen voor de halve eindstrijd. Ivo verloor, dankzij vele gemiste dubbels, nipt van Mackelly met 5-4 en Sander won van Jacco met 5-2.

De strijd om de 3de plaats was geen spannende, Ivo won deze wedstrijd met 5-0 van Jacco. De finale was niet hoogstaand, op een schitterende 12-dartsleg van Sander na, maar wel een spannende. Uiteindelijk ging deze met 6 - 4 naar Sander Voz. Sander had de finale van ranking 1 (februari 2020) nog verloren, dus behaalde hiermee eindelijk zijn eerste Betuwe Cup overwinning. Sander gefeliciteerd!