2020 – Rankingfinale

Vandaag de finaledag van de Betuwe Cup ranking 2020 (iets met corona).
 
14 poules heren en 2 dames poules gestart op 16.30. Rond de klok van 18.45 waren de poules klaar en werden er broodjes verzorgd door onze top uitbater Jian van de Posthoorn.
 
Daarna de k.o. fase. Hierin bereikten Koen Peters en Remco Hendriks de finale van de verliezersronde. Deze werd een prooi voor Koen. Koen gefeliciteerd!
 
De dames speelden met zijn 4 een winnaarspoule. Desiree Geel was vanavond niet te kloppen en kroonde zich tot beste dame van de avond nadat zij ook al de ranking had gewonnen. Desiree gefeliciteerd!
 
Dan de heren winnaarsronde. Het vuurwerk spatte er vanaf. Uiteindelijk waren het Alex Labotz en Marc Vleghert die de halve finales haalden. Die een prooi werd voor Marc.
 
De andere halve finale ook 2 kanonnen, Sander Voz (nr1 van de ranking) en Jermaine Wattimena (hoeft geen introductie). Deze partij was een overwinning voor Jermaine.
 
De troostfinale was voor Alex na een spannende wedstrijd.
 
De grote finale ging tussen Marc en Jermaine. Jermaine schoot uit de startblokken en stond rap van 1-1 naar 5-1 voor. Marc knokte zich terug tot 5-3, maar toen gooide Jermaine met een 14darter de partij naar zich toe. Jermaine gefeliciteerd!
 
Jermaine Wattimena is de 2de finaledag winnaar en opvolger van Luc Peters die de eerste keer de Betuwe Cup won!
 
Mensen bedankt voor de gezellige dag!
 
Ook de sponsoren van afgelopen ranking willen wij hartelijk danken!
MWT, Versteeg motoren, Impact personeel, Cor tap 2t, Hendriks Cafetaria Elst, Loge 10, Dubbel10, Hans haggenburg, Presshirt Ewijk, Discountdarts Ewijk, Tripel20, Posthoorn Andelst, Rijnvogels Driel en Onder de toren Elst!