2023 – Ranking 3

Ranking 3 gewonnen door Gino Artz, Ahmad Ahmaddy runner-up

Op zaterdag 15 april begonnen wij alweer aan het 3de toernooi van 4de ranking seizoen van de Betuwe Cup. Met 59 deelnemers (53 heren en 6dames) was het weer gezelligdruk in Andelst bij de Posthoorn.

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 14 poules van 4 en 1 poule van 3 personen. Rond 22:00 uur begon de K.O. Fase.

Met 6 dames vanavond, kwam er dit keer maar 1 dame in de winnaarsronde, dat was Djamilla Kroon, die zich daarmee de beste dame ‘kroonde’. De 2de dame was vanavond Kaylee, die de kwartfinale van de verliezersronde wist te bereiken

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Raoul Hendriks, die won van Djordy Veenhof won in de finale. Ward Perenboom en Max van de Veer verloren in de halve finales en werden gedeeld 3de.

Dan de winnaarsronde. Het is een terugkerend gegeven, maar wederom was er weer een zeer hoog niveau. Er waren ook een aantal nieuwe gezichten binnen de Betuwe Cup, maar die in het verleden al hun sporen hebben weten achter te laten binnen het darten in deze regio.

Ahmad Ahmaddy kwam samen met Gino Artz, Tom van Ree en Levy Frauenfelder in de halve finales. Daarin won Ahmad van Levy (4-2) en Gino won van Tom (4-0). De finale werd uiteindelijk een prooi voor Gino die met 5-4 van Ahmad wist te winnen.

De hoogste Finish deze avond was een 156 Finish die door Tonny Veenhof gegooid is in de poulefase.

De volgende Betuwe Cup is 13 mei, dan in Onder de Toren te Elst!