2022 – Ranking 3

Ranking 3 gewonnen door Tonny Veenhof, Levy Frauenfelder Runner-up!

Op zaterdag 28mei was de Posthoorn te Andelst onze gastheer voor de 3de Betuwe Cup. Met 62 deelnemers zaten we bijna aan onze capaciteit van 64 man,

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 20 poules. Rond 21:30 begon de K.O. fase

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Kevin van den Born die in de finale Kelly Streef versloeg. De 3de plek werd opgeëist door Remco Hendriks.

Met 8 dames vanavond, kwamen er 5 in de winnaarsronde terecht en 3 in de verliezersronde. Ondanks dat Kelly de finale haalde in de verliezersronde, kijken we welke dames er in de winnaarsronde het beste presteren wie de beste dame is. Deze werd op legsaldo beslist in het voordeel van Desiree Geel, nipt voor Marije Polman

Dan de winnaarsronde. Er was weer een hoog niveau in de winnaarsronde, uiteindelijk wisten Tonny Veenhof, Levy Frauenfelder, Sander Voz en Roy van Tol de halve finales te behalen. Tonny won van Sander en Levy van Roy. Dat betekende een troostfinale die met 4-0 in het voordeel werd beslist van Sander tegen Roy.

Dan de finale, Tonny knalde uit de startblokken met een 12darter en kwam op 2-0 voor, Levy kwam terug tot 2-2. Echter gaf Tonny weer gas en won de finale met 5-2. Tonny gefeliciteerd!

De hoogste Finish deze avond was een 155 Finish die door Djordy Veenhof werd uitgegooid tijdens de poulefase

Door de overwinning van Tonny staat hij nu op de 2de plek in de ranking. De ranking wordt fier aangevoerd door Mark Tabak. Maar met nog 3 toernooien te gaan is er nog van alles mogelijk.

18juni is onze 4de Betuwe Cup Ranking! Dan is Onder de Toren te Elst onze speellocatie.