2020 – Ranking 3 – Middag

Zaterdag 3 oktober maakten wij na 7 maanden tijd onze herstart met de Betuwe Cup!

Om 12uur precies trapten wij af met 27 deelnemers, verdeeld in 6 poules (3 poules van 4 en 3 poules van 5). Nadat de Rook van de poules waren opgetrokken mochten er 15 mensen zich opmaken voor de winnaarsronde en 12 voor de verliezersronde. In de poule wist Jos Roelofse een mooie overwinning te boeken op Joost Geurts en wist Boy Janssen een mooie 140 finish te produceren, wat ook de hoogste finish van de middag bleek te zijn.

Uiteindelijk wisten Melanie Vermaas, Max vd Veer, Sander Gerhardt en Dylan Migchelbrink zich te plaatsen voor de halve finales van de verliezersronde. Daarbij plaatsten Melanie en Sander zich voor de finale en mochten Dylan en Max de strijd aan om de 3de/4de plek. Bij Dylan was het op en Max trok de 3de plaats naar zich toe. Sander won de verliezersronde in een spannende finale van Melanie, echter kroonde Melanie met haar finaleplaats wel tot de beste dame van de middag.

Dan de winnaarsronde waarin er enkele bekende namen stonden. Uiteindelijk wisten Bob Smit, Sander Voz, Alex Labotz en Joost Geurts zich te plaatsen voor de halve finales. Sander verloor nipt van Bob met 4-3 en Joost won van Alex met 4-0.

De strijd om de 3de plaats was een spannende die uiteindelijk in het voordeel van Alex werd beslist met 4-3. De Finale was een spannende in het begin, tot 2-2 liep het gelijk op. Daarna zette Joost een stapje bij en zat het Bob niet mee met bouncers en double trouble, waardoor Joost uitliep naar een 5-2 overwinning. Zo won Joost na de 1ste ranking in Januari te hebben gewonnen ook de 3de ranking 7 maanden later na zijn eerste Betuwe Cup overwinning. Joost gefeliciteerd!