2020 – Ranking 3 – Avond

Zaterdag 3 oktober maakten wij na 7maanden tijd onze herstart met de Betuwe Cup!

Om 17.30uur precies trapten wij af met 31 deelnemers voor het avond toernooi, verdeeld in 8 poules (7 poules van 4 en 1 poule van 3). Nadat de Rook van de poules waren opgetrokken mochten er 16 mensen zich opmaken voor de winnaarsronde en 15 voor de verliezersronde. In de poule Patrick  een mooie 137 finish te produceren, wat ook de hoogste finish van de avond bleek te zijn.

Uiteindelijk wisten Marwin van Meel, Patrick Goedhart, Danny Weijman en Mark Willemsen zich te plaatsen voor de halve finales van de verliezersronde. Daarbij plaatsten Marwin en Patrick zich voor de finale en mochten Danny en Mark de strijd aan om de 3de/4de plek. Kersverse vader Mark trok de 3de plaats naar zich toe. Marwin won de verliezersronde in een spannende finale van Melanie.

Dan de winnaarsronde waarin er enkele bekende namen stonden, hierin stond ook Sharona Veld en kroonde zich bij de L16 tot beste dame! Uiteindelijk wisten Jeffrey Rijlaarsdam, Tom van Ree, Mackelly van de Logt en Ricardo Kleijer zich te plaatsen voor de halve finales. Ricardo verloor nipt van Tom met 4-3 en Jeffrey won van Mackelly met 4-1.

De strijd om de 3de plaats werd met 4-1 in het voordeel van Ricardo beslist.

De Finale was een bijzondere. Veel dubbels werden in het begin gemist en met 3X dubbel 5 kwam jeffrey op 3-0 voor. Tom maakte 3-1, Jeffrey 4-1. Toen werd Tom boos op zichzelf en gooide 12 goede beurten achter elkaar (14darter,14darter en 140-140) waarna hij het weer kwijt was. Jeffrey maakte dan ook in de 8ste leg 5-3 en won de 3de ranking. Na een verloren finale bij ranking 2 kwam Jeffrey nu als winnaar uit de bus! Jeffrey Gefeliciteerd!