2020 – Ranking 4 – Middag

Zaterdag 18 september 2021 maakten wij na 11 maanden tijd onze 2e herstart met het seizoen 2020 van de Betuwe Cup!

Om 13uur precies trapten wij af met 32 deelnemers, verdeeld in 8 poules. Tonny Veenhof wist een mooie 151 finish te produceren, wat ook de hoogste finish van de middag bleek te zijn.

Uiteindelijk wisten Tom van Ree, Sander Gerhardt, Patrick Goedhardt en Brian Schluszas zich te plaatsen voor de halve finales van de verliezersronde. Tom was hierbij met 4-0 veel te sterk voor Brian en Sander vocht zich met 4-3 langs Patrick. Patrick was op zijn beurt te sterk voor Brian en veroverde daarmee de 3de plek. In een spannende finale won Tom de verliezersronde van Sander met 5-3. Marije Polman kroonde zich deze middag tot de beste dame.

In de winnaarsronde stonden er een groot aantal bekende namen, want Ismet Dinc, Berry van Maren, Arno Looijen en Bob Smit wisten zich te plaatsen voor de halve eindstrijd. Ismet verloor nipt van Berry met 5-4 en Bob won van Arno met 5-1.

De strijd om de 3de plaats was een spannende die uiteindelijk in het voordeel van Arno werd beslist met 5-4. De finale was een spannende, maar ging uiteindelijk met 6 - 4 naar Bob Smit. Bob die de finale van ranking 3 (oktober 2020) nog had verloren, behaalde hiermee eindelijk zijn eerste Betuwe Cup overwinning. Bob gefeliciteerd!