Ranking 6 gewonnen door Luc Peters, Sander Voz Runner-up

Op zaterdag 8 oktober waren wij alweer toegekomen aan de laatste ranking van het seizoen voor de finaledag van 22oktober. Met 53 (8 dames en 45 heren) deelnemers was het weer gezelligdruk!

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 20 poules. Rond 22:00 begon de K.O. fase.

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Desiree Geel! Zij zat in een sterke poule met Sander Voz en Luc Peters waardoor ze was veroordeeld tot de verliezersronde. Daarin liet ze haar klasse zien en won deze ronde overduidelijk. Desiree is hierdoor ook de winnaar van de ranking na 6 toernooien bij de dames. Als Desiree tussen de mannen ranking had gestaan was ze 6 de geworden (dit om het in goed perspectief te plaatsen hoe goed ze is).

Met 8 dames vanavond, kwamen er 4 in de winnaarsronde terecht en 4 in de verliezersronde. Wij kijken naar de beste dame naar de dames in de winnaarsronde. Daarin was Kyana de 1e dame en Laura vd Berg de 2e dame! Gefeliciteerd Kyana!

Dan de winnaarsronde. En enorm hoog niveau waarin Luc Peters, Niels van Zanten, Tonny Veenhof en Sander Voz in de halve finales kwamen. Luc won van Niels en Sander won van Tonny. De finale tussen Luc en Sander was een spannende, waarin Luc uiteindelijk met 5-3 won en zijn ongeslagen toernooistatus behield (en dat ook nog eens op zijn verjaardag!)

De hoogste Finish deze avond was een 136 Finish die door Mackelly vd Logt is gegooid.

De top 40 van de ranking bij de heren en de top 8 van de dames is bekend! Deze deelnemers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen! 22 oktober zal de finaledag plaats vinden waar de grote prijzen te verdelen zijn! Dan zijn we in Driel, bij de Rijnvogels!