Ranking 2 gewonnen door Marc Vleghert, Owen Roelofs Runner-up!

Zaterdag 2 april startte de nieuwe ranking van de Betuwe Cup 2022. Met een hoop nieuwe gezichten die

Op zaterdag 30april waren de Rijnvogels in de Driel onze gastheer voor de 2de Betuwe Cup. Met 66(!) deelnemers zaten we lekker vol! Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 22 poules van 3. Rond 22:00 begon de K.O. fase

Met 6 dames vanavond werd het eerlijk 3 om 3 verdeeld wie er in de winnaars en de verliezersronde kwamen. Uiteindelijk was Desiree Geel de beste dame en Carla Gerritzen de tweede dame..

IDe verliezersronde was deze avond een prooi voor Wesley vd Hurk die in de finale Brian Schluszas versloeg. De 3de plek werd opgeëist door onze trouwe MWT sponsor Mark Willemsen.

Dan de winnaarsronde. Met een aantal nieuwe mensen er tussen bij de ranking beloofde het een mooie strijd te worden. Uiteindelijk wisten Marc Vleghert (winst op Mark Tabak in de halve finale) en Owen Roelofs (die de mooie run van Simon vd Bent wist te stoppen in de halve finale), zich te plaatsen voor de finale. Marc speelde een superfinale en bij ‘’paparazzi’’ Owen was het kruit op. Marc won terecht met 5-1. Gefeliciteerd Marc met je Betuwe Cup overwinning!

De hoogste Finish deze avond was een 130 Finish die door Perry Losekoot werd uitgegooid tijdens de poulefase

28mei is onze 3de Betuwe Cup Ranking! Dan is de Posthoorn te Andelst onze speellocatie.