Ranking 1 gewonnen door Bob Smit, Kevin Kraak runner-up

Op zaterdag 24 februari begonnen wij alweer aan het 5de ranking seizoen van de Betuwe Cup.

Met 64 deelnemers was het weer gezelligdruk! 10 dames en 54 heren.

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 16 poules. Rond 22:50 begon de K.O. fase.

Met 10 dames vanavond, kwamen er uiteindelijk 2 in de winnaarsronde. Dit waren Sharona Veld en Laura van den Berg die onderling streden wie de beste Dame van de avond werd, dit bleek uiteindelijk Sharona te zijn in een onderlinge partij.

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Lars Fransen die van Daniël Gerrits won in de finale. Jordy Willemsen en Robert Spiering verloren in de halve finales en werden gedeeld 3de.

Dan de winnaarsronde. Het was een avond waarin vele partijen aan elkaar gewaagd waren (veel 3-2 partijen, alle kwartfinales en halve finales eindigde in 4-3). Daardoor waren we ook laat klaar vandaag (1:50 uur). Maar dat mocht de gezelligheid en de pret bij alle aanwezigen niet drukken!

De Halve finalisten waren Kevin Kraak vs Kevin Jansen die Kevin Kraak met 4-3 won. Bob Smit won de andere Halve finale met 4-3 van Tonny Veenhof.

Zoals gezegd was het een lange avond, maar uiteindelijk kwam Bob als winnaar uit de bus met een 5-1 overwinning op Kevin. Bob gefeliciteerd!

De hoogste Finish deze avond werd 2keer gegooid, namelijk de ‘’Big Fish’’. Deze werd door zowel Nick Hijmans als Luc Peters gegooid. Bij deze finish keren wij de bijbehorende prijs 2 keer uit en hoeft het niet gesplitst te worden.

Op 23 maart is ons 2de ranking toernooi, dan is de Posthoorn in Andelst de speellocatie! Er zijn op dit moment nog 18 plekken beschikbaar! Maar wees op tijd, want we zitten echt vol en moeten helaas regelmatig nee verkopen op de vraag ‘’Is er nog plek’’.