Ranking 1 gewonnen door Tonny Veenhof, Ivo van Beek runner-up

Op zaterdag 25 februari begonnen wij alweer aan het 4de ranking seizoen van de Betuwe Cup. Met 65 deelnemers was het weer gezelligdruk! 7 dames en 58 heren.

Rond 19:30 werd het startschot gegeven voor de 17 poules. Rond 22:00 begon de K.O. fase.

De verliezersronde was deze avond een prooi voor Martijn Schoenmakers die van Koen Peters won in de finale. Job Surminski en Jurgen Sinnaeve verloren in de halve finales en werden gedeeld 3de.

Met 7 dames vanavond, kwam er in dame in de kwartfinale van de winnaarsronde. Dit was Sharona Veld die haar klasse liet zien! De andere dames kwamen in de verliezersronde terecht waar ook een kwartfinale plek het beste resultaat was voor de 2de dame, dit werd Laura van den Berg.

Dan de winnaarsronde. Het was een zeer hoog niveau waarin het meest markante gebeurde in de eerste ronde van de K.O. , Luc Peters verloor met 3-2 van Mark Tabak waardoor hij sinds de start in 2019 voor het eerst een wedstrijd in de Betuwe Cup verloor. Mark kwam samen met Bob Smit, Ivo van Beek en Tonny Veenhof in de halve finales. Daarin won Ivo van Bob en Tonny van Mark. De finale werd uiteindelijk een prooi voor Tonny die met 5-1 van Ivo wist te winnen.

De hoogste Finish deze avond was een 145 Finish die door Mackelly vd Logt is gegooid al in de poulefase.

Zoals al regelmatig is gemeld zit de Betuwe Cup ranking van 11maart vol! Er zijn nu 7 plekken op de reservelijst. Weet dat er altijd mensen zich netjes op tijd afmelden als ze niet komen en wij de mensen van de reservelijst benaderen. Ranking 5 van 9september zit ook vol. Voor ranking 3, 4 en 6 zijn nog plekken beschikbaar. Dus vergeet je niet op tijd aan te melden.

Tot 11 maart, dan spelen we de 2e ranking bij de Rijnvogels in Driel!