Beste Betuwe Cup deelnemers en sponsoren 2020,

het jaar wat niemand zal vergeten lijkt bij deze ook weer een understatement en waarschijnlijk hebben jullie dat ook al vaak gehoord.

Vandaag werd het ook weer duidelijk tijdens het WK met de positieve test van Kleermaker die een heel jaar heeft ingericht om zich te plaatsen voor het WK en toch moest afhaken op het laatste moment.

28 mei van dit jaar was de planning dat de finaledag gespeeld zou worden, wij zijn nu 7 maanden verder en nog steeds staat deze cup op de schoorsteen. Dit jaar hebben wij 3 van de 6 rankingtoernooien gehad. Waarbij Joost (2×), Ricardo en Jeffrey de winnaars waren.

Hopelijk kunnen wij zo snel mogelijk in 2021 de ranking afmaken, wij zijn benieuwd in welke hoedanigheid, met misschien weer avond toernooien of met 2 toernooien op 1 dag. In ieder geval gaan wij hem afspelen op welke manier dan ook, de Betuwe Cup 2020 heeft geen houdbaarheidsdatum.

Mocht je je hebben ingeschreven voor 1 of meerdere toernooien en betaald hebben, blijf je ten alle tijden ingeschreven. Afmelden kan ook ten alle tijden kosteloos.

Dan rest mij nu om in ieder geval alle sponsoren te bedanken voor hun vertrouwen en wens ik jullie natuurlijk allemaal namens de Posthoorn, de Rijnvogels, Onder de Toren en de rest van de Betuwe Cup organisatie een hele fijne kerstdagen en jaarwisseling toe. Dit jaar zonder knallen, maar hopelijk zien wij jullie in 2021 weer snel aan het bord knallen.

Wees lief voor elkaar in deze tijd en weet dat wij als organisatie de toernooien en jullie gezelligheid enorm missen.

Hopelijk tot snel in 2021!
Groetjes Thijs